Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

Vandaag zien we de campground bij daglicht. Het doet niet bijzonder aan. Het enige vervelende is dat de toiletten dicht zijn en dat met een overvolle tank aan boord zitten. Als dan ook nog blijkt dat Henny het stokje heeft overgenomen van Ingrid en nu een rommelende maag heeft, moeten we eigenlijk toch wel echt een sleutel hebben. Bij het gebrek aan dit item gaat Henny toch maar naar de eigen toilet. Het is gehorig. Harm, die nu hoge nood heeft, biedt aan om de sleutel te gaan halen. Hij vraagt nog wat vertalingen, maar toch besluit Ingrid mee te lopen. Kunnen ze direct een schroevendraaier vragen voor het vastzetten van de douchedeur. Als ze terug komen zonder schroevendraaier gaat Ingrid terug om te betalen.

Het ruisende en bruisende geluid van de golven die stuk slaan op de kust doen mij ontwaken. Als ik in de kleren ben staar ik weemoedig over de grote oceaan. Al de sores van thuis is ver weg. Zou dit het einde van de dag halen. Het ligt niet aan Ingrid als zij achter het stuur gaat zitten. Na de nodige dump van de afvalstoffen draaien we het park af. Een schitterend park, wat ik iedereen kan aanraden, zelfs mijn schoonmoeder...o jee die is mee.

De oma's worden gebeld. Het is bij ons vroeg, maar bij hun nu etenstijd. Morro Bay heeft niet veel bereik. Na een aantal pogingen krijgen we Groningen aan de lijn. Oma heeft genoeg te vertellen. Als het thuisfront weer up to date is gaan we weg. Ik stuur de wagen als een volleerd chauffeur weer van de plek weg. Vandaag taaien we verder zuidwaarts naar Malibu beach. Ik zie palmbomen met een cocktail voor me als ik daar aan denk. De wegen zijn vandaag iets breder, minder bochtig en snel te bereiden. We stoppen een half uur na afvaart voor een nodige tankbeurt. Het is wel even zoeken hoe en wat, maar het lukt.

De eerste nacht in de camper was koud en kort. Karsten houdt de regelmaat van vijf uur wakker worden lekker vast. Als op een schoolkamp wordt iedereen rond half acht wakker. Hoofd van kussen, gordijnen aan de kant en door de hele camper praten. Jesper kruipt bij ons in bed. We stoeien wat en dan vallen mij een aantal vlekjes in zijn nek op. Als Ingrid hem gaat omkleden valt pas het kwartje, hij heeft waterpokken. Gelukkig heeft hij er geen last van. Het weer is slecht, grote druppels met grauwe lucht. Als alles weer omgebouwd is, de zaken afgekoppeld zijn en alles gecheckt is, zijn we klaar voor vertrek.

Vandaag is de grote dag dat wij de camper gaan ophalen. Begint de reis nu echt ? Karsten vond het ook een spannende dag. Om vijf uur werd hij wakker en babbelde het hele hotel bij elkaar. Jesper werd natuurlijk ook wakker en wilde Karsten wel even aan het lachen maken. Erg lief en leuk, maar niet leuk om vijf uur 's ochtends. Af en aan nog wat hazenslaapjes gedaan om om half 8 echt wat actiever te worden. Even gebeld met Road bear, de camper verhuurder, om 10.00 ongeveer zouden ze ons komen ophalen. Dan toch nog even stressen en dus bellen met onze gezellige en bekende buren.

Volg mij op social media: