Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

Rondreis Thailand 2024

"Raindrops keep falling on my head" Het weer dit voorjaar is niet één om van te houden en om te onthouden. Ik word er bijna depressief van. Het is daarom een goede remedie om je te storten op een aankomende vakantie. Een vakantie waar we tot twee weken nog geen steek voor hadden gedaan. We hadden nog geen clou. Bangkok, ja, Chiang Mai, ja, Khao Sok, ja, maar hoe wat en wanneer was nog verstopt in het vat wat niet verzuurt. Gelukkig was er geen paniek. Was er geen stress. Meer berusting op onze ervaring dat het allemaal nog wel zou gaan lukken de komende weken. En inderdaad dat is gelukt. Ondanks dat we nog niet een compleet ingevuld reisprogramme hebben, liggen de zware contouren vast. Het moest ook eigenlijk wel.

In November doemt altijd de vraag op welke weken wij ons vakantievertier gaan uitoefenen. Met deze simpele vraag, gedreven door de roosterperikelen bij mijn vrouw, zet het keuze moment van de vakantie in beweging. Na het drukke jaar 2023, Cruise en Sri Lanka, was al snel duidelijk dat een reis binnen Europa favoriet was voor het nieuwe jaar. Er werd al naarstig gezocht naar geschikte campings, steden en routes. Budgetten werden opgesteld en toen sloeg de vertwijfeling toe. Het benodigd budget was niet dermate afwijkend van een mooie reis naar Azië, wat zorgde dat de blik meer en meer van een reis in Europa afdwaalde.

Volg mij op social media: